• English
  • Español
  • Français
  • فارسی
Appartment - Villa - Plot - Commercial properties - Marbella
+34 670 215 795
+34 952 810 137
[email protected]
Playas del Duques Edf. Malaga 2G
Marbella - Puerto Banus
29690 Málaga - Spain

ویزای طلایی

ویزای طلایی چیست

قانون 14/2013 مصوب 27 سپتامبر 2013 با هدف جذب سرمایه گذار به اسپانیا ، برای اولین بار امکان
اخذ ویزا و اجازه سکونت برای سرمایه گذاران خارج از اتحادیه اروپا را از طریق ویزای طلایی اسپانیایی
امکان پذیر نمود. سرمایه گذاران و دارندگان ویزای مذکور نه تنها موقعیت زندگی در اسپانیا به مدت حداکثر
5 سال را خواهند داشت، بلکه به راحتی می توانند هر شش ماه یکبار در کشور های منطقه شینگن آزادانه به
مدت 90 روز مسافرت کنند.

الزامات عمومی جهت اخذ ویزای شینگن چیست

●اشخاص می بایست بصورت غیر قانونی به کشور اسپانیا وارد نشده یا غیر قانونی اقامت نداشته
باشند یا درخواست آن ها برای ورود به هر یک از کشورهای منطقه شینگن رد نشده باشد.
●شهروند غیر اروپایی باشند.
●حداقل 18 سال سن داشته باشند.
●هیچ گونه سابقه کیفری در اسپانیا نداشته باشند.
●بیمه سلامت عمومی یا خصوصی معتبر در اسپانیا داشته باشند.
●منابع مالی کافی برای ماندن متقاضی و خانواده وی وجود داشته باشد.

کدام نوع سرمایه گذاری ها مجوز اخذ ویزای طلایی را دارند

1-تحصیل املاک در اسپانیا به ارزش 500هزار یورو یا بیشتر خالص از مالیات. این سرمایه گذاری
باید از طریق ارسال گواهی ثبت دامنه و هزینه ها ، صادر شده توسط اداره ثبت زمین، 90 روز قبل
از درخواست ویزا ، معتبر شود.
2-تحصیل حداقل 1 میلیون یورو سهام شرکت های اسپانیایی یا سپرده گذاری حداقل یک میلیون یورو
در سیستم بانکی اسپانیا.
3-سرمایه گذاری در اوراق خزانه اسپانیایی بملغ حداقل 2 میلیون یورو طی مدت حداقل 5 سال.
4-سرمایه گذاری تجاری شامل اشتغال زایی ، تاثیرات اقتصادی محلی و یا تاثیرات تکنولوژیکی یا
علمی.

ویزای طلایی تا چه زمانی معتبر است

ویزای صادر شده برای سرمایه گذار از تاریخ اولیه صدور بمدت یکسال معتبر است. اگر سرمایه گذاری
کماکان پابرجا باشد، ویزا می تواند برای 2 تا 5 سال کل مدت اجازه اقامت تمدید شود. بعلاوه هر شخص که
اجازه اقامت قانونی حداقل 5 سال داشته باشد داشته باشد می تواند اقامت دائم اخذ کرده ، حتی ملیت
اسپانیایی، و این در صورتی است که اشخاص مذکور بصورت قانونی و موثر طی 5 سال در اسپانیا زندگی
کنند که خود شامل بیشتر از 6 ماه زندگی متوالی در هر سال می شود.
ممنطقه شینگن چیست؟

منطقه شینگن شامل 26 کشور اروپایی بوده که الزام وجود گذرنامه و کنترل های مهاجرتی را در مرزهای
مشترک از میان برداشته است. با داشتن ویزای اسپانیایی شما آزادانه قادر به مسافرت به کشورهای منطقه
شینگن خواهید بود. سرمایه گذاران از تاریخ ورود هر شش ماه یکبار امکان سفر درون منطقه شینگن را به
مدت حداکثر 90 روز دارند. کشورهای عضو شینگن عبارتند از: اتریش، بلژیک، جمهوری چک،
دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لیختنشتاین، لیتوانی، لوگزامبرگ،
مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسپانیا، اسلواکی، اسلونی، سوئد و سوئیس.

ا اعضای خانواده دارنده ویزا می توانند از این مزیت استفاده کنند

بلی. ویزای طلایی، اعضای خانواده شامل همسر، فرزندان زیر 18 سال و فرزندان غیر مستقل را نیز
پوشش می دهد.

آیا حداقل مدت زمان اقامت برای تمدید ویزا وجود دارد

خیر. سرمایه گذار فقط باید حداقل سالی یکبار طی دوره اعتبار ویزا به اسپانیا سفر کند.

آیا الزامی به استفاده از اسپانیا، بعنوان آدرس رسمی، وجود دارد

خیر. فقط در صورتیکه مدت اقامت سرمایه گذار در اسپانیا از 183 روز در سال تجاوز کند.
آیا با ویزای طلایی میتوان کار کرد

با داشتن ویزای طلایی شخص اجازه زندگی در اسپانیا را دارد. زمانی که ویزای سرمایه گذاری اخذ شد،
سرمایه گذار می تواند برای اجازه اقامت اقدام کند که از طریق آن اجازه کار نیز پیدا میکند.